NYHET för 2018/2019

Perstorps koloniförening avser att lägga till en flik under Ledigt/Till salu och denna kommer att heta Anbud.

Med denna kategori så kommer föreningen lägga upp stugor och inventarier som ska avverkas från föreningen av diverse anledningar.

OBS! INGA PRIVATA SAKER KOMMER ATT FINNAS TILLGÄNGLIGA HÄR.

TÄNK PÅ FÖLJANDE:

Vid anbud på stuga SKA ALLTID en medlemsansökan inlämnas till styrelse för godkännande innan anbud kan läggas.

ANBUD avseende stuga/lott 63/64

Anbud ska vara Perstorps koloniförenings styrelse tillhanda senast den 28 februari 2019.

Innan bud läggs SKA medlemsansökan inlämnas och godkännas av Perstorps koloniförenings styrelse.

OBS!

Budgivaren/köparen har undersökningsplikt och är ansvarig för att besiktning utförs av stugan innan bud/köp.

Budgivaren har även skyldighet att ta del av och förstå innebörden i föreningens stadgar och ordningsregler innan slutfört köp.

Accepterat startbud: 5000 kronor

Objektbeskrivning:

Mindre stuga belägen på två kolonilotter om totalt 420 kvm.

En vacker trädgård med gräs, grusgångar, buskar och fruktträd samt en trädgård med alla odlingsmöjligheter.

Vatten finns invid trädgårdsgräns, möjlighet att dras in till stuga.

Elektricitet finns EJ indraget till stugan.

Stugan är i renoveringsbehov, alla möjligheter för den händige.

Arrendekostnad: 2,35 kr/kvm/år

Inträdesavgift, medlemsavgift och grind-/duschnyckel tillkommer.

Här kan du läsa om föreningens "stadgar" och "ordningsregler", klicka på respektive ord.

Medlemsansökan skickas till: [email protected] eller fylls i här "kontaktformulär"