Senast uppdaterad: 10 maj 2019

NYHET för 2018/2019

Perstorps koloniförening avser att lägga till en flik under Ledigt/Till salu och denna kommer att heta Anbud.

Med denna kategori så kommer föreningen lägga upp stugor och inventarier som ska avverkas från föreningen av diverse anledningar.

OBS! INGA PRIVATA SAKER KOMMER ATT FINNAS TILLGÄNGLIGA HÄR.

TÄNK PÅ FÖLJANDE:

Vid anbud på stuga SKA ALLTID en medlemsansökan inlämnas till styrelse för godkännande innan anbud kan läggas.

ANBUD avseende stuga/lott 63/64

Då inkommet anbud accepterats av styrelsen så accepterades högst inkomna budet per den 28 februari 2019.

OBS!

Budgivaren/köparen har undersökningsplikt och är ansvarig för att besiktning utförs av stugan innan bud/köp.

Budgivaren har även skyldighet att ta del av och förstå innebörden i föreningens stadgar och ordningsregler innan slutfört köp.

Accepterat startbud: - kronor

Objektbeskrivning:

Mindre stuga belägen på två kolonilotter om totalt 420 kvm.

En vacker trädgård med gräs, grusgångar, buskar och fruktträd samt en trädgård med alla odlingsmöjligheter.

Vatten finns invid trädgårdsgräns, möjlighet att dras in till stuga.

Elektricitet finns EJ indraget till stugan.

Stugan är i renoveringsbehov, alla möjligheter för den händige.

Arrendekostnad: 2,35 kr/kvm/år

Inträdesavgift, medlemsavgift och grind-/duschnyckel tillkommer.

Här kan du läsa om föreningens "stadgar" och "ordningsregler", klicka på respektive ord.

Medlemsansökan skickas till: [email protected] eller fylls i här "kontaktformulär"

SÅLD