Duschtider

Gällande duschtider är att så fort vattnet är tillgängligt så kan man duscha vilken tid som helst under dygnet då man ändå inte stör någon.

Däremot så finns det föreskrifter och/eller ordningsregler som gäller i duscharna, detta framgår tydligt i duschrummen på uppsatt informationsblad.

Det finns två mindre rum med duschkabin i vardera där man kan hänga av sig och duscha i godan ro.

Duschnyckel kan man lösa ut hos styrelsen till en kostnad av 200 kr per år, vilket är ett mycket generöst pris.

Det är förbjudet att låna ut sin nyckel till andra, förekommer detta och det blir påkommet riskerar medlem att bli av med sin nyckel alternativt få betala en extra avgift för desamma.

Det är dessutom förbjudet att tvätta sina hundar eller andra djur i duschutrymmena, pälsen har en förmåga att täppa igen avloppet.

Fullständiga regler kommer inom kort att visas här.