FAKTURA SERVICE

Idag den 27 mars är 2018 års säsongsfakturor på väg ut till er medlemmar.

Vissa fakturor skickas per post, andra per mail och vissa hämtas.

På denna sida finner du en exempelfaktura som ger dig som medlem information om vad de olika sakerna på din faktura har för betydelse och vad som är viktigt för dig att veta.

OBS! SNÄLLA NI, RESPEKTERA ATT ENDAST FAKTURANUMMER SKA ANGES VID INBETALNING AV FAKTURA!
Följs detta inte kan det vara svårt för oss att registrera din inbetalning i vårt datasystem på grund av att många medlemmar har samma summa på sin faktura och vi kan då inte hitta vem som har betalt direkt utan vi får manuellt leta upp er i systemet och därefter pricka av er betalning. Detta för bara med sig bekymmer för kassören.
Vänligen ange inte namn, kolonilottnummer, skonummer eller nåt annat egenpåhittat, det försvårar bara för oss.
ENDAST FAKTURANUMMER, TACK.